Politika varovanja zasebnosti

Pri uporabi spletne strani SimonGregorcic.si se zbirajo naslednji podatki:

Log datoteka
V log datoteki se zabeležijo neosebni podatki o posameznem obiskovalcu, vključno z IP številko. Te podatke uporabljamo za preprečitev morebitnih zlorab spletne strani ter za beleženje statistike obiskanosti spletnih strani. Zabeleženi podatki ne omogočajo identifikacije posameznega obiskovalca.

Piškotki
Piškotki se uporabljajo za spremljanje statistike obiskanosti spletnih strani, poleg tega se zabeležijo tehnične lastnosti obiskovalca, kot so vrsta brskalnika, ločljivost zaslona in podobno. Na podlagi teh podatkov se spletna stran prilagaja posameznemu obiskovalcu in beleži statistiko obiskanosti posameznih spletnih strani. V piškotkih se ne beležijo osebni podatki, ki bi omogočali identifikacijo posameznega obiskovalca.

DoubleClick DART piškotek
 - Google kot tretja stranka uporablja piškotke za prikazovanje oglasov na spletni strani SimonGregorcic.si.
 - Google uporablja DART piškotke, ki omogočajo, da so prikazani oglasi prilagojeni glede na posameznega obiskovalca.
 - Uporabniki lahko zase izključijo uporabo DART piškotka tako, da obiščejo spletno stran http://www.google.com/privacy_ads.html.

Spletna stran svojim uporabnikom in obiskovalcem, ki se ne strinjajo s politiko zbiranja in spremljanja informacij, omogoča, da:
 - ne sodelujejo na interaktivnih spletnih straneh (to so tiste, kjer je potrebno zbiranje določenih podatkov ali identifikacija uporabnika).
 - pri pregledovanju vsebin spletnega mesta ne sprejmejo piškotkov.

Za več informacij o varovanju zasebnosti pišite na This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Izjava o varovanju zasebnosti je v veljavi od objave, dne 18. 6. 2012.